The life of a student

Assassin's Creed III

Publicerad 2012-10-31 21:49:25 i Allmänt

ÄNTLIGEN! Spelet som jag väntat på sååå länge är här. Jag var in till stan tidigare idag och köpte det (plus lämnade in CV ehehheh) och efter åkte jag direkt hem och började spela och HAÖIDGYSGDYAG vad bra det är. Lite synd dock att de ändrat smådetaljer men också förbättrat andra detaljer (sånt som gör att ett gamer-hjärta tar det där lilla extra skuttet av glädje). Något jag störde mig grymt på var att det ibland är för mörkt för att TV:n ska kunna urskilja detaljer, så ibland ser man inte ett dyft (får väl spela när det är becksvart i lägenheten, då kanske man ser lite bättre). Jag vill inte tänka på hur svårt det skulle vara att spela Skyrim...
 
Men men, det är inte det enda jag har gjort idag. Jag har pluggat lite och även packat för imorgon åker jag hem, och strax ska jag göra kvällsmat och kika på Star Wars!
 
Ha en bra Halloween allesammans :))
 

Städdag

Publicerad 2012-10-30 20:18:33 i Allmänt

Förutom att jag var på skolan en stund i förmiddags för gruppövningar, så har jag idag tittat på en Star Wars-film och städat! Jag har verkligen storstädat. Rensat bland papper/reklam, satt in fakturor i pärmen, plockat undan massor och framför allt ställt undan de kartonger som fortfarande stod kvar efter flytt. Lagt över diverse grejer från en kartong till en annan så att jag kan slänga lite andra kartonger. Blev precis klar med dammsugningen!
 
Imorgon ska vi slänga massa skit, främst kartonger som fortfarande är kvar i hallen efter flytten. Dessutom blir det till att ta tag i disk och försöka ta sig iväg och panta :) Ingen kommer vara hemma i helgen (eller ja, jag kommer hem igen på lördag) så det är lika bra att få allting gjort nu!
 
Nu återstår bara en maffig kvällsmat (hungrig) och en sväng i duschen. Förmodligen blir det en till Star Wars-film också :) Imorgon ska jag ner på stan och köpa Assassin's Creed 3! Hurraaa
 

Död åt allt

Publicerad 2012-10-29 12:16:41 i Allmänt

Jag vaknade på helt fel sida idag, hade inte haft något emot att stanna i sängen. Vet inte vad det är men är sjuuukt otaggad på allt haha. Antar att helgens dubbel på halloweenfest sög musten ur mig. Bara att tagga till fredagen istället, då det blir halloweenfest hemma i Eskilstuna!
 
Kom nyss hem från en föreläsning i skolan, förvånansvärt nog lyckades jag hålla mig vaken.
 
Det regnar.
 
De delade ut minipaket med Tresor i skolan så nu är morgondagens frukost fixad.
 

Lugnt nu

Publicerad 2012-10-28 13:57:26 i Allmänt

Gick upp och käkade frukost för typ en timma sen så jag har inte riktigt hunnit vakna till egentligen, har världens träningsvärk i benen :( 
 
Igår hade jag minst lika kul som i fredags, även om det blev sjukt mycket kaos i garderobskön. Jag förstår inte varför folk tycker det skulle löna sig med att pressa på, man kommer ju inte direkt fram särskilt mycket snabbare, och folk blir ju bara förbannade :')
 
Oh well, min Lady Vader blev minst lika uppskattad som i förrgår.
Lite halvjobbigt är det att jag får skavsår under ena ögonbrynet från hjälmen, det ser ut som en piercing gone wrong.
 
Idag blir det att chilla till max med pepparkakor, cola, glass, film och kanske lite spel! Mys.
 
 

ösösösösös

Publicerad 2012-10-27 10:55:19 i Allmänt

Fyyy vad kul det var igår. Min Lady Vader verkade rätt populär. Det jobbigaste var att jag knappt såg någonting och att det blev tungt att andas om jag hade den på mig för länge, så den åkte faktsikt av ganska ofta (tyvärr).
 
Efter att ha snott glowsticks från Dracula, forcechoked Jigsaw och sett Tetris-block röra sig horisontellt hela kvällen (när ska de falla??) så gick jag hem runt 2 på natten, för det gick inga bussar. Yay.
 
Nu ska jag dricka upp min äppeljuice sen tänker jag faktiskt spela!
 

SOL!

Publicerad 2012-10-26 14:03:25 i Allmänt

Idag är det ett riktigt underbart väder, även om det blåser kyligt. Det är faktiskt skönt ute.
Jag var ner en liten sväng på stan, och nu är jag hemma. Sitter och äter Spicy Hot och glor runt lite på internet.
 
 
Ikväll blir det Halloweenfest på Kårhuset, bara att tagga till! Ska pyssla lite med min "kostym" så att det sitter bra till ikväll :)
 
Ha en fortsatt bra dag allesammans!
 

Lady Vader

Publicerad 2012-10-23 18:47:30 i Allmänt

 
Jag hämtade ut mitt paket från Butterick's idag! Hjälmen sitter dock inte så där superduper bra, jag har ju så litet huvud. Sen är det ganska klurigt att titta ut genom de plastiga ögonen, det blir liksom diffust på något sätt! 
 
Jag får försöka hitta någonting att vaddera med så att hjälmen sitter still.. hm.
Köpt tyg har jag gjort också. Jag hittade det perfekta tyget till en mantel så det blir väl till att sy en sådan!
 

Delkurs 2

Publicerad 2012-10-22 17:37:28 i Allmänt

Nu har den sparkats igång också. Vi hade en liten allmän föreläsning om Vetenskaplighet och kritisk granskning. Typ.
 
Nu har jag ätit och tittat på Thor (= dreglat över Chris Hemsworth) och strax är det dags för att ta tag i lite nyttigare saker, typ spela. Nej men jag ska skriva ut lite skit och läsa lite annat skit tills imorgon. SEN får jag spela! :)
 
Igår beställde jag en grej från Butterick's hemsida, som jag ska ha på halloween, är aspepp!
 

Stockholm

Publicerad 2012-10-21 22:21:43 i Allmänt

Den här helgen igen! 
 
Idag gick pappa, Olle och jag runt på Fotografiska och kikade på utställningarna, och så åt vi en dundergod brunchbuffé. Det är nog den absolut godaste buffé jag någonsin ätit.. Haha sååå god!
 
Efter en sväng på Fotografiska skjutsade pappa mig och Olle ner på stan, vi skulle ta en liten fika innan jag satte mig på tåget hem till Örebro. Det var väldigt kul att tåget var typ, fullt. Så jag fick sitta på golvet!
 
Nu är jag då hemma, ska strax äta något och läsa lite inför föreläsningen imorgon. Packa upp ska jag göra, så blir det att sova tidigt sedan.
 

Jag är väl lite speciell

Publicerad 2012-10-19 11:42:11 i Allmänt

Jag hittade Star Wars-lego igår, min brors gamla X-Wing! Jag fick för mig att jag skulle bygga ihop den för att jag hade lite tråkigt... Sen var det ju bara att plocka isär den men det gjorde inget! Lite störande bara att det fattades några smådelar. Dock inget väsentligt för att skapelsen skulle hålla ihop utan det var mest detaljer!
 
Ta-Daaa~ 
Märks det att jag fyller 20 år om två veckor...?

There is no place like home.

Publicerad 2012-10-18 17:54:53 i Allmänt

Seriöst, även om jag bor i Örebro nu, så har jag mitt hem i Eskilstuna, och det känns konstigt att säga "hem till Örebro" eller liknande. Mitt hem är i Eskilstuna! Och nu är jag hääär.
 
Hur som haver. Jag gick upp astidigt imorse för att träffa min PM-grupp i bibblan innan det var dags för seminariet och opponering. Vi skulle färdigställa och när vi skulle skriva ut fick vi problem - ingen hade pengar på sitt studentkonto och det gick heller inte att föra över (pga error). Som tur är var biblotekarien en riktig ängel och räddade oss genom att skriva ut åt oss ♥
 
Seminariet gick bra, det kändes bra i alla fall och det verkade nästan som att vår grupp fick bäst kritik rent allmänt och generellt faktiskt. Underbart!

Direkt efter det drog jag till tågstationen och satte mig på tåget hem.
 
 
När jag kom till Eskilstuna gick jag direkt till John Bauer, fick asmånga kramar och möttes av glada ansikten. Det var fint! Sen var det så roligt att när jag skulle gå in så möttes jag av en kille som nu går i 2:an, och han sa "Välkommen hem" och jag blev jätteförvirrad för jag har inte pratat med honom förut, men jag blev jätteglad ändå!
 
Till slut kom Jebobo dit också, och vi gick tillsammans till Kebabhuset och åt världens bästa mat och som jag har längtat! Även min bror kom dit, och jag bjöd honom på en kebabtallrik, snäll som jag är.
 
 
Nu är jag i alla fall hemma, sitter på golvet i mitt gamla rum och ska snart flytta på bäddsoffan tänkte jag. Blir nog en liten tur till affären också innan jag hoppar i duschen!
 
Det känns som att det här kommer bli en riktigt bra helg, som jag sa i ett tidigare inlägg!
 

Töjelitöj!

Publicerad 2012-10-17 18:46:25 i Allmänt

Fick för mig att jag skulle börja töja ena örat. Jag har funderat på det sjuuukt länge, och till och med köpt fimo-lera att kunna göra egna smycken med. Men sådant får det bli när örat är klart! Köpte bara en liten spiral nu, på 1.5mm. Sjukt mesigt jag vet, men jag måste börja någonstans. Har även en 2mm men det var liiite för tight för att jag skulle våga kötta igenom örat!
 
Urkass bild:

Håll ut, det är snart slut

Publicerad 2012-10-17 14:30:26 i Allmänt

Imorgon är det sista delen av första delkursen, sen är det slut. Det är ett PM-seminarium där vi i PM-grupperna ska opponera oss mot de andra PM:n som skrivits. 
 
Direkt efter det seminariet (som slutar 12, asnice!) ska jag direkt till tågstationen och åka HEM! Ska bli så sjukt skönt faktiskt. Få släppa skolan ett tag, även om jag måste ta med mig en bok hem och läsa 2 kapitel (40 sidor, det är ju ingenting). 
 
Helgen blir riktigt nice tror jag, jag känner på mig det i alla fall. Förhoppningsvis blir det någon form av utgång (är sjukt pepp på att dansa) och så blir det brunch och gå runt och kika på utställning på Fotografiska på söndag! 
 
Nu ska jag göra någon form av mat, ha en bra dag :)
 
Igår hämtade jag förresten ut ett paket, i det låg det ett objektiv jag köpt av en vän! Han var så gullig och skickade med den här fina teckningen i paketet, som påvisar hur ensam jag är. Och blev fett glad för ett paket. Eller någonting. Hur som helst, objektivet var ett Sigma 17-70mm/f2.8 Macro HSM, och det första jag lade märke till var närgränsen, det andra jag lade märke till var omfånget. Helt fantastiskt!
 

Marieberg

Publicerad 2012-10-14 18:31:00 i Allmänt

Mamma och jag åkte till Marieberg köpcentrum och gick runt lite :) Det var kul! Hittade ett par skor och en poncho som är jättemysig. Skorna liknar låga Dr. Martens, så jag är nöjd! Fast det bästa hade ju varit om de var äkta, men det är liiite för dyrt för mig haha.
 
När vi kom hem till mig igen så fikade vi på te och kakor c: hon hade köpt löste och lite kakor från Kahls kaffehandel, och en söt liten reflex haha (inte från kaffehandeln). Så gulligt!
 
Ikväll blir det tacos verkar det som, eventuellt kanske jag spelar lite ^^ 
Ha en fortsatt trevlig söndagkväll hörni (:
 

Bra dag!

Publicerad 2012-10-14 10:10:15 i Allmänt

Visserligen regnar det, men det verkar ha lugnat ner sig mot hur mycket det regnade när jag vaknade för ca en timma sen.. Haha. 
 
Jag har precis käkat frukosten i alla fall, och nu ska jag väl bara vänta på att mamma kommer hit! Hon har med sig hembakat bröd, och så ska vi iväg en sväng till Marieberg köpcentrum c:
 
Ha en bra dag allesammans! (:

Två bilder

Publicerad 2012-10-13 12:18:46 i Allmänt

Kände mig lite halvt uttråkad igår kväll, så jag redigerade två bilder. Den på drömfångaren tog jag igår morse innan det var dags att ta bussen till uni, och den andra tog jag tidigare i somras :)
 

Det blev visst hemmachill istället!

Publicerad 2012-10-12 22:15:52 i Allmänt

Jag har (fram tills ungefär 10 minuter sedan) spelat lite Assassin's Creed II, vilket enligt mig lätt är det bästa spelet i hela AC-serien. Åt kebabtallrik från Campuspizzerian gjorde jag också, och druckit lite cider haha. All by myself liksom. Men jag lider inte! Sådant kan vara skönt också (: idag var jag inte särskilt pepp för att gå ut, särskilt inte när man har en hjärna som redan är av mos efter allt tentapluggande. 
 
Nu sitter jag i alla fall här, ska chilla lite till :) förmodligen blir det att läsa lite ur den spännande boken Eldvittnet, vilket är den tredje serien om kriminalkommisarien Joona Linna, skrivna av Lars Kepler. Den första boken; Hypnotisören, hade ju nyligen biopremiär och har Mikael Persbrandt i huvudrollen! Jag har inte sett den än, och vet inte om jag ska göra det heller. Jag har lite svårt att sätta mig in i att Mikael ska spela en finlandssvensk kriminalkommisare. Visst han passar säkert personlighetsmässigt, men jag vet inte hur det skulle gå när han ska bryta/tala på finska :D
 
Nej ni får ha en trevlig helg hörni. Det kommer nog jag :) Fast nästa helg blir nog trevligare!
 

Första tentan

Publicerad 2012-10-12 10:39:22 i Allmänt

Den kändes inte bra alls. Jag har pluggat så mycket jag kan men ändå liksom, orkade jag inte. Blä, ville ligga kvar i sängen och bara skita i tentan haha. Jag förstår verkligen inte hur jag kommer orka?

Men men. Det är ganska skönt att ha varit uppe tidigt. Nu har jag varit aktiv i 4 timmar och halva dagen har ju inte ens gått än. Ska äta en andra frukost (like the hobbit I am) så att jag piggnar till ännu lite till.
 
Ikväll blir det förmodligen kåren eller tentafest någonstans. Funderar på att sova en sväng mitt på dagen haha, heeelt slut. Jag vet inte vad som hände med tentan. Fy. 
 
Jag förstår förresten inte varför rumskompisen Jens lät så ironisk när han sa att jag såg pigg ut..?

Lite inaktivt, tyvärr

Publicerad 2012-10-11 09:28:16 i Allmänt

Men räds icke! Eller nåt... Anledningen till det är att jag inte haft någonting särskilt att berätta, då i princip det enda jag har gjort de senaste dagarna är att plugga, spela tv-spel eller sitta här.
 
Jag har blivit frälst med tumblr, men den kommer jag inte ge ut, än :) den får vara min lilla hemlis än så länge. 
 
Imorgon är det första tentan, på delkurs 1. Sedan nästa vecka är det deadline för PM och ett seminarium på det kommer hållas på torsdagen, om en vecka från idag alltså. Därefter är första delkursen slut! Yay. Helgen därefter kommer jag åka hem till Eskilstuna och ta en sväng till Fotografiska i Stockholm. Christer Strömholm kommer ha en utställning där, och det är en fotograf som inspirerar mig så det ska bli  spännande.
 
Här får ni en skruttig cambild så länge (:

Färdigpluggat

Publicerad 2012-10-08 20:52:47 i Allmänt

Åtminstone för idag. Resten av veckan blir det att gå igenom powerpoints från föreläsningarna och mina egna anteckningar. Puh, hoppas verkligen verkligen verkligen att tentan går bra på fredag *peppar peppar*, annars blir jag ledsen i ögat.
 
Idag är det 25 dagar kvar tills jag blir 20.

Kötta!

Publicerad 2012-10-08 14:35:51 i Allmänt

Den här veckan kommer mest bestå av tentaplugg. Idag tog jag mig dock en sovmorgon och började dagen med TV-spelande haha. Ska strax hoppa in i duschen innan jag ska börja plugga. Någonstans däremellan måste jag klämma in en lunch och en promenad till affären.. Hm.
 
Så här såg jag i alla fall ut igår efter att jag kom hem från Huvudstaden! Lite småseg.

Stockholm!

Publicerad 2012-10-07 19:25:00 i Äventyr

Idag gick jag upp ännu tidigare än vad jag gjorde igår. Jag var uppe ur sängen typ.. halv sju imorse. Blä. Varmvattnet hade i alla fall kommit tillbaka. Igår eftermiddag exploderade någon turbinhall i Örebros kraftvärmeverk så det blev svinkallt och så blev vi utan varmvatten. Funstuff!
 
Kom till Stockholm gjorde jag strax innan elva så mötte jag upp Olle! Vi gick omkring lite här och var, mest var vi stressade för det blir aaaaningen tight om tid. Skulle vilja ha en heldag i Stockholm istället för bara 3h till att gå runt på stan, som det blev nu då.
 
Vi kollade in en loppis på Söder, och där fanns det massa andra vintage grejer och det var bara jättemysigt. Dit ska jag absolut gå igen! Med eller utan "guide" (han hittade ju inte heller fast han är stockholmare.. jösses).
 
Jag hittade dock ingenting på loppisen, däremot hittade jag den perfekta ryggsäcken inne på Beynd Retro. Nomnom! Förhoppningsvis kommer min rygg tacka mig så småningom, min skuldra känns ihopdragen och sönderkrossad efter att ha burit väskan på en axel.
 
Fint väder var det idag också!
 

Produktivt

Publicerad 2012-10-06 22:34:45 i Allmänt

Idag gick jag som sagt upp tidigt, gjorde en någorlunda stadig frukost och satte mig sedan och pluggade. Körde på till kanske halv ett sedan sorterade jag tvätt :) Hann köra 3 maskiner idag, men jag hade säkert klämt in en till om jag haft lite mer tvätt haha. Medan tvätten tvättades satt jag och unnade mig lite TV-spelande, blev kanske sammanlagt 1-2h, så där lagom mycket under en pluggdag.
 
Efter att jag hade hängt tvätten tog jag en mellis och satte mig sedan och pluggade igen i några timmar, innan min hjärna fick någon form av meltdown och jag gjorde bara massa slarvfel när jag skrev. Dumt tycker jag!
 
Till slut gav jag upp, gjorde någon form av middag och tittade på Sweeney Todd: the demon barber of Fleet street (älskar den filmen, en av mina absoluta favoriter).
 
Nu har den precis tagit slut, så ska nu vika min tvätt och eventuellt diska lite innan jag hoppar i säng! Upp halv sju imorgon. Uscha. Men det är det värt :)
 

Det känns bra!

Publicerad 2012-10-06 12:19:50 i Allmänt

Pluggar som ett djur i princip och läser allt noggrant, skriver ner och markerar allt som är viktigt osvosv. Jag vet inte varför men idag har jag ett riktigt bra flow! Jag som brukar ha världens sämsta självdisciplin har nu äntligen lyckats sparka igång tentaplugget ordentligt. Hurra!
 
Cirka 20-30 minuter senare såg det ut så här:
 
Nu blir det en lite längre paus, jag pluggar i 45 minuters "pass" och jag har tvättid om inte så värst lång tid så jag fortsätter lite senare :) 

Uppe med tuppen

Publicerad 2012-10-06 08:58:56 i Allmänt

Nästan. 
Jag ska snart äta en jättestadig frukost (för en gångs skull) så att jag orkar med pluggandet. Jag lär förmodligen plugga hela tiden idag, förutom när jag ska tvätta mellan 13 och 16, där emellan blir det nog lite TV-spelande faktiskt. Testade KoA: Reckoning igår kväll lite snabbt, och fy vilken knasig styrning och kamera spelet har, typ jätteseg först sen KA-BLAM hinner det "ifatt". Oh well, ska väl vänja mig någon gång i alla fall.
 
Idag är det jättefint väder, och jag måste plugga. How funnnn.
Igår kväll hade jag en romantisk middag på tu man hand med mig själv, det var jättetrevligt och jag lärde känna mig ännu bättre än innan. Jag tror jag är kär, det riktigt pirrar i magen när jag tänker på mig själv!
 

Ensamtid

Publicerad 2012-10-05 12:20:07 i Allmänt

Jag kommer vara rätt mycket själv i helgen! Både Jens och Cornelia åker iväg, plus att Jenniina åker hem till Eskilstuna över helgen. Funstuff! Ska skämma bort mig med ansiktsmask och massa godsaker. Förhoppningsvis hinner jag med lite TV-spelande mellan varven tentaplugg.
 
Gick upp jääättetidigt idag för att skriva på PM:et. Det känns så jäkla bra att vi så gott som är klara. Det är lite småjusteringar, och så ska en korrekturläsning göras men utöver det går det finfint! Det bästa är ju att det inte ska lämnas in förrän den 15:e så nu kan man för tillfället lägga det åt sidan och fokusera på tentan istället som är nästa fredag. 
 
Jag kommer som tur var inte vara ensam heeela helgen. Jag ska faktiskt till Stockholm på söndag! Wooh. Ska dels till Buttericks och Scifi-bokhandeln (såklart) men ska även besöka en vintage-loppis! Kommer bli askul tror jag. Hoppas på tur med vädret *peppar peppar*
 
Jag just nu:
Nu kanske det syns förresten, att jag fått dit en till Expedit-hylla så nu har jag lite mer avskärmat till resten av vardagsrummet! Fett.

Ännnnnu mer PM!

Publicerad 2012-10-04 15:02:39 i Allmänt

Idag kom vi i alla fall en ganska bra bit. Det känns som att PM:et är någorlunda stabilt och att vi nääästan är klara! Känns faktiskt sjukt bra om jag får säga det själv.
 
Igår satt jag och myste till det med cola i finglass med darth vader-isbitar, vindruvor, mysigaste favorittröjan och mysig musik när jag gjorde lite research på att sy en egen costume från Assassin's Creed. Jag är sjuuukt sugen på att göra en egen, och jag har massor av inspiration. Vore asballt om man hade en sån!

Strax ska jag i alla fall ner mot stan hållet för lite ärenden ;>
 

PM-skrivning

Publicerad 2012-10-03 15:47:51 i Allmänt

Det är vad dagen hittills har bestått av! Började med PM-handledning vilket kändes väldigt positivt, och sedan satt vi till ~13:30 och skrev, vilket jag tycker gick bra. Ska jobba med det imorgon och på fredag också! Puh.
 
Efter skolan kilade jag ner på stan. Jag hade lagt undan ett par skor jag ville ha, testade dem igen men så hittade jag ett par andra jag ville ha mer... Så det blev dem! Köpte en bok gjorde jag också, så nu har jag äntligen Lars Keplers Eldvittnet. Dock vet jag inte hur jag ska göra... Förutom den som är ny att läsa så är jag just nu inne i Sagan om de två tornen, plus att jag har 3 olästa böcker av Koontz, plus två andra olästa pockets... haha. (och utöver det kurslitteratur).
 
Ah well. Nu ska jag göra iordning lite sås till maten 8) haha. Ha det braa~
 
 
Förresten igår trillade det ner en rolig sak i brevlådan. Nämligen the Legend of Zelda: Ocarina of time! Woop. Dock kan jag inte spela det, än. Det är någon helt annan "version" så den passar inte ordentligt i konsolen <.< så får beställa en adapter också haha. Men vad gör man inte ♥
 

Klänningen

Publicerad 2012-10-03 01:10:12 i Allmänt

Tänkte visa lite bättre bilder på hur klänningen jag använde på finsittningen ser ut. Fortfarande skitkvalitet då dessa är tagna med camen, men man ser som sagt lite bättre :)
 
Okej, visserligen syns bara överdelen, men ja. Underdelen var i alla fall en kortare "kjol" under, transparant del över och så slits på båda sidorna. Fett!
 
Köpt på Gina Tricot, 299:-

Alla har vi våra dåliga dagar

Publicerad 2012-10-02 20:13:00 i Vardagligt

Och jag hade min idag!
Det började med att jag så sent som 10:30 kom på att jag heeelt glömt bort att maila det första utkastet på PM:et till våran handledare. Den var det deadline på kl 08:00 imorse så sååå sent kom den inte in. Det hade varit värre om det varit deadline vid midnatt. Usch, skärpning! Jag skäms i alla fall, det är ju trots allt universitet jag pluggar på nu.
 
Sen efter skolan åkte jag ner på stan för att titta till piercingen, den ser bättre ut och verkar läka som den ska (för en gångs skull) dröjde mig kvar på stan för jag kände för att leta efter skor men alla är så jäkla dyra! För att få ett par bra vinterkängor, måste man verkligen betala 800-900 spänn då? Jösses.
 
När jag väl skulle hem missade jag precis bussen så svängde in på ICA City för att handla, tror ni inte att jag missade bussen igen när jag precis kommit ut ur affären?  Suck~
 
Nu lyssnar jag på musik och tar det lugnt i alla fall. Imorgon blir det PM-handledning och därefter lite skrivande på PM:et, går nog säkert bra! Grupprum bokat osv så fungerar säkert asbra. 
 
Så här bitter ser jag ut idag:

Helt okej

Publicerad 2012-10-01 21:11:39 i Vardagligt

Fast ändå inte.
Jag gick upp någonstans mellan halv åtta och åtta imorse. Någon gång där emellan väsnades någon med en grästrimmer precis utanför. Inte världens bästa uppvaknande! 
 
Jag åkte till skolan ganska tidigt, för att jobba med min PM-grupp. Vi har faktiskt kommit en bra bit (tycker jag) och hittills känns det bra (tycker jag)! Förhoppningsvis blir den klar denna vecka så kan man fokusera på tentaplugg nästa vecka istället.
 
Annars idag har det varit rätt segt. Har jobbat lite med PM-arbetet, plockat upp skrivaren, möblerat lite till, lagat mat, läst lite Sagan om Ringen, lyssnat på musik. Sånt där som man alltid gör liksom.
 
Bara för att jag inte har någon up-to-date bild att slänga upp så bjuder jag på de här fula molnen som var utanför fönstret för några dagar sedan:
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela