The life of a student

Måndag

Publicerad 2013-01-28 10:22:47 i Allmänt

Jag kom faktiskt upp skapligt idag, otroligt nog. Har ätit frukost och till och med diskat lite! Ska alldeles strax göra mig iordning för att gå till AF, hoppas på att det inte är en megakö men det lär det nästan vara eftersom det är måndag idag. Sedan blir det att hjälpa till på en lektion på JB.
 
Ikväll är det dans igen! Dansade jazz igår och jag hade nästan glömt hur ansträngande det var haha. Jag har faktiskt träningsvärk i låren idag men det är skönt. Ikväll blir det ragga!
 
Det blir till att lägga sig tidigt ikväll också, imorgon förmiddag åker jag till Göteborg för ett par dagar!
 

Tja tja bloggen!

Publicerad 2013-01-26 12:25:39 i Allmänt

Nej, jag har ingenting särskilt att skriva, jag har inte gjort någonting de senaste dagarna. Jag har mest tittat på Pokémon eller spelat Skyrim faktiskt, så sysslolös känner jag mig.
 
Jag var dock till Arbetsförmedligen i tisdags och skrev in mig faktiskt, så jag ska dit nu på måndag igen för att "verifiera certifikat", dvs lämna in de anställningskontrakt jag har för sommarjobb, och även slutbetygen från gymnasiet!
 
Något som jag tänkt ta tag i idag är i alla fall att stryka ett par gardinlängder och hänga upp dem istället, så jag får in lite mer ljus i mitt lilla rum :)
 
Nej nu blir det dags för frukost, vi får se när vi hörs nästa gång. Jag tror jag ska byta tillbaka till min gamla blogg igen eftersom denna var mer till för att visa hur jag lever som student, men nu studerar jag ju inte längre... haha.
 
Ha det!
 

Flytt, igen

Publicerad 2013-01-18 21:46:52 i Allmänt

Imorgon flyttar jag alltså hem till Eskilstuna igen :) jag har packat hela dagen och har än så länge fått ihop sammanlagt 8 kartonger, 3 sopsäckar och en stor resväska, och än så länge är jag inte riktigt klar haha. Har tagit en liten paus med en pizza och lite Pokémon.. Det är helt sjukt vad grejer jag har egentligen, det kändes verkligen inte som att jag hade med mig så här mycket hit. Liksom, ju mer jag packade desto mer småprylar tycker jag det ligger här och var haha. Det kommer sluta med att jag slänger ner allt småskit i mindre resväskor imorgon, helt enkelt. Får se om jag hinner med en dusch ikväll också, annars får jag ta den imorgon bitti!
 

Påbörjat packningen!

Publicerad 2013-01-14 16:33:23 i Allmänt

På lördag, då flyttar jag tillbaka till Eskilstuna igen. I förra veckan ringde jag till studievägledaren på universitetet och anmälde studieavbrott, då jag har tillräckligt med högskolepoäng för att få fortsatt studiemedel när/om jag ska ta upp studier igen. Dock har jag inte tillräckligt med hp för att fortsätta med B-kursen på det program jag läser just nu men ska jag vara helt ärlig så skiter jag fullständigt i det.
 
Annars har det egentligen inte hänt så mycket. Jag har bestämt mig för att när jag flyttat hem igen ska jag ta tag i träningen igen och gå ner de kilona jag plockat på mig (jag har gått upp 14 kg på mindre än 2 år kan jag berätta, jag vill gå ner 10 kg av dessa - främst genom träning och bättre kost. Till exempel ska jag sluta med läsk och oboy, de största bovarna) och jag ska även börja med dansen igen som jag har saknat otroligt mycket.
 
Nytt år, nya tag. Min start på året kunde ju i alla fall varit bättre men det kan ju bara gå uppåt just nu i alla fall, hoppas jag!
 
(så här såg solnedgången ut igår eftermiddag)

Eh ja hej

Publicerad 2013-01-09 00:10:51 i Allmänt

Jag har inte varit särskilt aktiv någonstans på sistone, varken här eller på instagram eller så. Jag har bara inte brytt mig om jag ska vara helt ärlig :) Jag har heller inte gjort något särskilt egentligen. Jag har varit hemma i Eskilstuna för det mesta. Jag var ju här över jul och nyår, åkte till Örebro en sväng och gjorde en omtenta (som det för övrigt kändes som att det gick ganska bra på, peppar peppar), därefter åkte jag tillbaka till Eskilstuna och nu kommer jag stanna här till tidigast söndag denna veckan :) det är egentligen två tentor nästa vecka men om jag har räknat och tänkt rätt så kan jag helt enkelt skita i dem, vilket känns ganska skönt med tanke på vilket kaos det är i mitt huvud och jag för tillfället inte får in någonting där!
 
Söka jobb ska jag göra. Om någon har tips så tar jag gladeligen emot dem! Jag flyttar ju tillbaka till Eskilstuna snart, arbetslös och sånt så ett jobb kan behövas. Skriva in mig på arbetsförmedligen hade jag (tyvärr) tänkt att jag ska göra också, det är lika bra liksom. 
 
Idag har jag faktiskt inte gjort något produktivt. Eller okej lite i alla fall, jag har faktiskt pluggat ett kapitel. Annars har jag bara spelat Skyrim haha.. :(
 
Imorgon hade jag tänkt att jag ska hälsa på på John Bauer och störa dem där!
Nu ska jag fortsätta mitt lilla Disneymaraton, började igår kväll och tittade på Lady och Lufsen, Alice i Underlandet och Bernard och Bianca. Hann börja på Micke och Molle men somnade mitt i så ska fortsätta på den nu c: natti!
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela