The life of a student

"VÅR"

Publicerad 2013-02-27 16:54:48 i Allmänt

Idag har det (och är fortfarande) så där fantastiskt fusk-vår väder. Blå himmel och sol hela dagen, och att den ännu är uppe när klockan snart är 17 är ju helt underbart. Jag kom nyligen hem från Torshälla där jag varit hos Evas kroppshälsa för en ansiktsbehandling med peeling, ansiktsmask och ansiktsmassage, fint! Min vårjacka fick följa med för det var så fint väder. Hade dock stickad tröja och halsduk också så jag frös inte alldeles mycket :)
 
Nu är det bara att hoppas på att vädret håller i sig. Februari är ju faktiskt snart slut och vi går snart in i en vårmånad! Hoppas pollenhalten håller sig relativt låg dock.
 

Jobb och sånt

Publicerad 2013-02-26 00:00:55 i Allmänt

Jag fick erbjudande om jobb hos Model Lab, dock inte i Göteborg utan i Sundsvall. Det skulle innebära att jag åker dit på torsdagar och hoppar in i turnébussen, jobbar fre-sön och åker sedan hem förmodligen på måndagen. Alltså skulle jag vara hem-hemma endast på tisdagar och onsdagar och för mig personligen skulle det inte fungera. Så jag tackade nej helt enkelt, och inte bara pga den anledningen utan det var andra faktorer som spelade in också.
 
Dock har jag sökt ännu ett jobb, på the Studio (som har liknande koncept). Jag såg nämligen att de söker fotografer i Stockholm! Så jag tänkte, varför inte? Det är närmare dessutom, tar bara en timma med tåg, och så blir det billigare såklart! Så personligen skulle det nog passa bättre för mig :)
 
Nu har jag fastnat lite för Sims 3 och har spelat det nästan hela dagen.. Haha. Det är tyvärr rätt beroendeframkallande!

Tävlingsträning osv

Publicerad 2013-02-24 16:34:25 i Allmänt

Så sjukt längesedan, jag har inte tävlat sedan sept. 2011 och jag börjar faktiskt sakna det en aning! Så jag var iväg på lite teknikträning idag, och det är ganska skönt att det mesta sitter i muskelminnet ändå haha. Nu håller jag nästan tummarna för att ingenting oväntat ska dyka upp, t ex att jag ska flytta till en annan stad för jobb eller liknande, för jag vill kunna tävla igen i september.
 
En annan grej som var längesedan var scouterna haha, jag var en sådan ett tag när jag var mindre, och häromdagen hittade pappa mina två fickknivar jag haft under min tid i kåren. Ganska roligt att se dem!
 
 

Hallå ni!

Publicerad 2013-02-23 11:11:44 i Allmänt

Här sitter jag, och jag gick upp för två timmar sedan. Det känns ganska konstigt haha. Under största delen av min tid här hemma i Eskilstuna har jag gått upp typ 12, ätit frukost vid 13. Jag var ute på krogen igår så det blev inte så mycket sömn, men upp kom jag imorsei alla fall. Morfar kom på besök vid 10 så det var därför :) Lika bra att jag vänder tillbaka dygnet lite också!
 
Han har med sig Maja, en liten bichon frisé. Hon är så fluffig och bomullsaktig!
 
Idag händer ingenting annat. Jag kanske spelar eller nåt haha, känner mig så tragisk. Ge mig ett jobb tack!
 

Kladdkaka och AC3

Publicerad 2013-02-20 13:44:15 i Allmänt

Jag fick för mig att jag är sugen på kladdkaka, så jag gjorde en och den står nu inne i ugnen och gottar sig i värmen. Jag vill också ha värme! Kan det inte vara sommar snart?
 
I övrigt så började jag spela Assassin's Creed III igår igen. Annars händer det inte så mycket faktiskt. 
Angående jobbet i Göteborg så vet jag inte hur det blir med det faktiskt, jag vill ha ett jobb, och just det verkar skitskoj osv men jag är inte alls redo för att flytta har jag insett, det har gått alldeles för fort i svängarna och jag själv har inte hunnit med. Jag måste stanna upp och andas för ett slag.
 

Göteborg

Publicerad 2013-02-14 16:02:57 i Allmänt

Igår var jag till Göteborg då, för en introduktion på Model Lab! Jag sökte jobb där för ett par veckor sedan så igår fick jag, och sju andra, komma dit på introduktion. Det var riktigt kul, jag (som bor en bit bort) fick testfotografera igår och fick dessutom feedback efteråt. Det kändes grymt positivt och jag fick en liten egoboost!
 
Idag på alla hjärtans dag hade jag en massage imorse. När tiden var slut tänkte jag "va, redan!?" precis som vanligt haha. Tiden går sjukt fort. Efter det sprang jag lite ärenden och drog sedan hem :)

Nu har jag varit på latsidan några timmar så jag borde verkligen sätta igång och fixa det jag ska. Jag ska tillbaka till Göteborg ikväll, för i helgen ska jag gå bredvid och vara med och se hur de jobbar på Model Lab! Det ska bli riktigt spännande och jag ser fram emot det :) 

Nu måste jag hoppa in i duschen innan jag ska äta och packa! Ha det bra :)
 

Glad tjej!

Publicerad 2013-02-12 16:16:36 i Allmänt

För ett tag sedan sökte jag jobb som fotograf på Model Lab i Göteborg! Jobbet har ungefär samma koncept the Studio förutom att det jobb jag sökte för är turnerande/resande fotograf, vilket innebär att man åker runt till olika städer och jobbar där, men själva kontoret är i Göteborg.
 
Så för någon timma sen ringde de därifrån och frågade om jag kan komma på en fotointroduktion imorgon i Göteborg! Självklart sa jag ja, man vet aldrig när chansen kommer igen, så varför inte ta den? Då är det bara att hålla tummarna för att jag får jobbet då :)
 

Ugh

Publicerad 2013-02-11 22:41:55 i Allmänt

Imorgon blir första gången på ett ganska bra tag som jag går upp tidigt. Jag har tid hos tandläkaren imorgon! Det blir väl en vanlig check-up + att jag vill kolla visdomständerna som är på väg fram. Kul. Utöver det har jag ingen som helst aning om vad som händer imorgon faktiskt. 

Här är förresten en låt som jag lyssnat en del på på sistone, svensk prog metal, fint!
 

Självporträtt

Publicerad 2013-02-10 12:06:44 i Allmänt

Jag fick för mig att plocka fram kameran igår och ta lite självporträtt där jag inte ser så miserabel ut, och här är en av bilderna! Är rätt nöjd faktiskt, även om det inte är så "professionellt" utan det är jag som håller i kameran, utan studioblixtar och sånt men ja. Nöjd! Vilket är bra haha.
 
 
Jag funderar förresten på att färga ögonbrynen. Börjar tröttna på att sminka dem, och på bilden har jag redigerat dem mörkare dessutom sååå...varför inte liksom?
 

TGIF

Publicerad 2013-02-08 21:13:24 i Allmänt

Mja det var ett tag sedan jag skrev. Och vad har hänt? Ingenting nämnvärt. Jag var hållt mig inomhus och mått piss egentligen och mer än så vill jag inte gå in på här! Nästa vecka ska jag till tandläkaren för någon form av rutinundersökning + check-up av mina visdomständer som är på framfart, åtminstone tre av dem.
 
Här sitter jag just nu i alla fall och lyssnar på musik och dricker lite gott. Ska snaaart iväg ut till Villa Etuna. Första gången på typ en månad som jag umgås med kompisar tror jag. Skumt.
 
De senaste dagarna har det här snöat väldigt mycket, det tycker jag inte alls om då jag trodde vi var på väg emot någon form av vår, då det var soligt och varmt, och det var blå himmel i några dagar.
 

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela