The life of a student

Multitasking

Publicerad 2012-11-30 20:59:20 i Allmänt

Och förutom det så har jag fått i mig en mumsig kebabtallrik!
I pluggandet försöker jag tagga till SciFimässan imorgon genom att ha på Return of the Jedi i bakgrunden (förgrunden..?). Känns lite halvt så där att jag egentligen måste sova snart haha.

Plugg för hela slanten

Publicerad 2012-11-30 11:54:10 i Allmänt

Jag har haft en hel del att läsa de senaste dagarna, och har fortfarande en hel del kvar. Det jobbiga är att böckerna är ganska tröglästa och varje kapitel är på typ 30-40 sidor. Idag ska jag liksom läsa 7 kapitel... Och på söndag ska jag läsa 4 kapitel. Jag funderar på att dela upp dem lite, eller om jag ska ta med någon bok att läsa på tåget imorgon, om jag orkar.
 
Så ja, imorgon åker jag och Cornelia till SciFi-mässan i Stockholm! Ser verkligen fram emot det. Däremot ser jag inte fram emot att gå upp 5:30, då vi måste ta 6:50 bussen för att hinna med 7:56 tåget.. Ugh.
 
Idag ska jag även hinna slänga in lite städning också. Min lilla hörna ser ganska förjävlig ut nu 8)
 

Bra dag

Publicerad 2012-11-27 16:29:52 i Allmänt

Fast ne.
 
Som sagt försov jag mig, dock inte mycket men jag hann inte äta frukost innan jag fick rusa, som tur var finns det diverse caféer på skolan, men ändå!
 
Efter föreläsningen åkte jag in till stan, för att ta ut min piercing. Den var mer infekterad än vad jag trodde och det ser också värre ut än vad jag trodde :( bleh. Känner mig ganska naken utan den, även om jag bara hade den i typ 2,5 månad...
 
On top of that så har det regnat ute sedan i går eftermiddag, men regnet har blivit till snö så det har varit sjuuukt blaskigt ute. Kanske lika bra för jag upptäckte att mina kängor inte är hela. Trevligt att inte ha pengar till att köpa nya, så jag får väl gå runt med gummistövlar hela tiden nu då! 

Mitt paraply gick sönder imorse på väg till bussen också, så jag fick slänga den.
 
Vad har jag gjort egentligen för att förtjäna detta? :(((( buhu.
 

Försova sig är skönt

Publicerad 2012-11-27 09:47:33 i Allmänt

Dock hade jag "tur" att det inte var till en föreläsning, utan det var till ett möte med studievägledaren... Kom bara 5 minuter för sent men ändå! Det var bara hoppa upp ur sängen, klä på sig och packa väskan för att ta första bästa buss. Frukost sitter jag just nu och äter på skolan, föreläsningen börjar inte börrän kvart över.
 
Pissväder är det idag också, det har regnat i princip non-stop sedan igår eftermiddag. Inte direkt världens mest glada väder egentligen.
 
Så här mysigt har jag det i vardagsrummet:

Fotomässa

Publicerad 2012-11-25 15:06:21 i Allmänt

Igår gick jag upp så tidigt som 07:30 för att cirka en timma senare åka med pappa till Fotomässan i Stockholm. Det kändes som att det var färre montrar, och att bilduställningen var större i år, men det gjorde inte mig någonting! Jag kom därifrån med ett trebensstativ med kulled i metall, och en Lowepro kameraväska! Sjukt nöjd.
 
Dagens största "happening" var väl att jag vet lite säkrare vad jag ska göra med min framtid inom fotobranschen nu. Jag visade upp min portfolio för en lärare vid Berghs School of Communication, varav jag fick lite feedback, tips och vägledning, vilket var riktigt skönt!
 
Innan vi tog farväl till Älvsjö för denna gång åkte vi till en grekisk kolgrill i närheten och käkade, det var sjukt gott och det blev matoma deluxe på det, så jag somnade nästan i bilen på väg hem haha.
 
Senare på kvällen tittade pappa och jag på Total Recall, och även där somnade jag nästan!
 
Dagen till ära igår hade jag mitt kamerahalsband jag köpte på Malmamarken i somras.

Hemgångggggg

Publicerad 2012-11-23 15:14:00 i Allmänt

Idag har jag hunnit tatuera mig och gå en snabbsväng på stan, mest för att handla väsentliga saker. Min pappa kommer hit och hämtar mig, men ska först förhoppningsvis hjälpa till med att sätta upp ett par tavlor, om det vill sig väl. Ska laga lite mat också!

Ikväll blir det som sagt chokladfest på Villa Etuna, mums!
 
asbiff osv

SLUT!

Publicerad 2012-11-22 14:58:52 i Allmänt

Nu har delkurs 2 tagit slut, om jag inte måste komplettera/göra en omtenta det vill säga... Ganska skönt, men så börjar tredje delkursen på måndag och det verkar som att det är en monsterdelkurs.. Usch.
 
Jag har packat en del grejer, jag åker ju hem imorgon! "Börjar" dock dagen med en tatuering innan jag ska käka och så, så kommer pappa och hämtar mig sedan. På kvällen blir det chokladfest på Villa Etuna, verkar rätt nice! De kommer bjuda på choklad, och hela kvällen kommer gå åt till att hylla just chokladen! Helt underbart ju.
 
Igår köpte jag förresten lite nya téer från Indiska, och en jättesöt témugg!
 
Nu ska jag återgå till städningen innan jag ska laga mat och sånt.
 
Ha en fin jävligt grå och trist dag!
 

Brandlarm och grupparbete

Publicerad 2012-11-20 23:44:24 i Allmänt

Anledningen till att jag inte uppdaterat på några dagar är för att jag tagit det heeelt lugnt med kebab, pizza och tv-spel. Har för övrigt spelat klart Assassin's Creed III!
 
Idag i alla fall sågs gruppen för att jobba med ett arbete som ska redovisas på torsdag. När vi precis skulle börja gick brandlarmet helt plötsligt. Så vi gick ut och gick sedan till en annan byggnad för att fortsätta jobba med grupparbetet, sedan var det inte så mycket med det! Tydligen hade någon bränt maten inne i köket haha.
 
Just nu i alla fall sitter jag och väntar på att mitt förbannade trasselsudd till "hår" ska torka, så att jag kan få sova någon gång... Ugh.
 
från i söndags!

Tenta nr 2 avklarad!

Publicerad 2012-11-17 17:14:06 i Allmänt

Skrev klart den på en halvtimma, resten av halvtimman (innan man fick gå) gick åt till att försöka banka ur minnet vad några frågor var, jag kom inte riktigt på haha... Aja, förhoppningsvis räcker det för att jag ska kunna få godkänt åtminstone! Nu tycker jag att jag har gjort mig riktigt förtjänt av en massa TV-spelande och en fet kebabtallrik.
 

Tenta nr 2 snart :(

Publicerad 2012-11-17 12:01:31 i Allmänt

Idag har jag en omtenta och den börjar 14:15, inte så kul att skriva en tenta på en lördag men vad har man för val egentligen? Just nu har jag ingen koll på någonting vilket känns... säkert? Haha. Får väl se hur det går, får hålla alla tummar som går helt enkelt!
 

BRA DAG HELT ENKELT

Publicerad 2012-11-16 18:51:49 i Allmänt

Jag vaknade och var inte pigg (men det gjorde inte så mycket, jag kom upp i tid i alla fall) och tog mig till skolan och gjorde den där tentan på delkurs 2. DET KÄNDES ASBRA. Sedan visade det även sig att vi (jag och mina 2 gruppkompisar) blev godkända på PM:et som lämnades in för ett tag sedan, vilket också kändes asbra... För då betyder det att vi slipper komplettera och göra ett nytt seminarium och såna saker!
 
En annan grej som har gjort min dag är att jag äntligen fick min vackra T-shirt som beställdes från ebay torsdagen förra veckan. 140 SEK kostade det sammanlagt och den beställdes från Storbritannien! Ett riktigt kap.
 
Jag fick ett till paket idag också, en vän skickade några tunnlar, pluggar och spiraler till öronen som han inte använder längre, så han gav dem till bättre behövande: MIG!
 
Så nu väntar jag på två paket till ehhehe... Hoppas de kommer på måndag :3
 

Tenta nr 1 avklarad!

Publicerad 2012-11-16 11:05:35 i Allmänt

Det kändes faktiskt bra måste jag säga. Den var uppbyggd på exakt samma sätt som de tidigare exempeltentorna läraren lagt upp så det var ganska förutsägbart vad som skulle komma på dagens tenta. Det enda jag inte svarade på var en och en halv fråga, kan man väl säga. Alltså en av dem var när man skulle skriva två exempel och jag skrev bara ett.. Oh well. 
 
Som sagt det kändes bra, om jag har rätt är väl en helt annan sak! :)
 
Nu tänkte jag äta en andra frukost, innan det är dags för mig att fortsätta plugga till morgondagens omtenta :) förhoppningsvis känns den lika bra då!
 
 

Mjukstart

Publicerad 2012-11-15 09:45:49 i Allmänt

Idag vaknade jag hela fem minuter innan klockan och kände mig utvilad. Riktigt skönt i omväxling från förra natten när jag vaknade var och varannan timma... 
 
Eftersom jag har en lång dag med tentapluggande framför mig tänkte jag mjukstarta dagen lite. Jag håller på och kokar ägg nu så ska jag göra en fin frukost, och sen tänkte jag slänga på en ansiktsmask innan jag slänger in hela mig i duschen! Det blir bra det.
 
Ha en fin dag hörni!
 
 

Nyttodag!

Publicerad 2012-11-14 19:01:32 i Allmänt

Förutom att ha tvättat några maskiner, diskat, satt igång diskmaskinen och faktiskt tagit mig tid till att ha lagat mat för en gångs skull så har jag tentapluggat en heeel del. Just nu håller jag på och tittar på Harry Potter and the Deathly Hallows pt2, samtidigt som jag funderar på om jag ska baka en kladdkaka eller något.. Jag är så sjuukt sötsugen så det är inte klokt!
 

Rått och grått

Publicerad 2012-11-13 22:54:42 i Allmänt

Det har varit ganska trist idag. När jag gick upp imorse och även när jag drog till skolan var det dimma, men det har skymtats lite sol och blå himmel ändå!
 
Efter skolan hann jag hemåt en snabbis innan jag åkte ner på stan, Jenniina skulle tatuera sig och fy vad sugen jag blev på att göra ännu en :( blir nog en till inom snar framtid ;)
 
Nu har vi precis sett klart slutet på Sagan om Konungens återkomst här hemma, så jag ska väl snart gå och lägga mig känner jag, även om klockan bara är elva. Jag ska upp rätt tidigt imorgon, dels för att tvätta och dels för att plugga.. Urk.
 

Träning osv

Publicerad 2012-11-12 23:40:58 i Allmänt

Idag tränade jag för första gången på jag vet inte hur länge... Körde dock ett enkelt yogapass, så det var ganska lugnt och skönt! Tänkte testa på "Push & Lift" som tydligen är ett skivstångspass ungefär somo bodypump, vilket jag har kört förut :)
 
Härom natten fick jag för mig att klippa min sidecut, själv. Det gick väl sisådär haha. Jag fick ett par kala fläckar men det är väl inte så farligt I guess... Det hade kunnat vara mycket värre!
 
Strax är det dags för att sova i alla fall. Sista gruppövningarna i skolan imorgon, på fredag är det tenta på delkurs 2 och på lördag är det omtenta på delkurs 1.. Suck!
 

Star Wars!

Publicerad 2012-11-07 23:23:24 i Allmänt

Well yes. 
Så här ser det ut när mina 3D-posters är inramade, fint va? Haha.
Jag fick till och med skära i passepartout(erna?) för att det skulle se bra ut. Annars har jag inte gjort något produktivt idag, mer än att jag gick en snabb sväng till affären... Är inne på tredje säsongen av the big bang theory nu i alla fall, har typ inget bättre för mig I guess, så blir nog att sova snart!
 

Svullen läpp och sånt

Publicerad 2012-11-07 17:29:52 i Allmänt

Jag har inte bloggat på ett tag, men det är för att det egentligen inte har hänt någonting särskilt. Denna andra delkurs som vi håller på med nu i skolan börjar lida mot sitt slut, då vi har tenta nästa vecka och veckan därefter har vi gruppredovisningar. Rätt skönt egentligen att den snart är slut men allting har gått så himla fort!
 
Idag efter lite grupparbete åkte jag och Jenniina ner på stan, jag gick till piercingstudion för att kika på min vackra ankläpp (kommer till det sen) och så käkade vi. Därefter åkte vi till IKEA och jag hittade äntligen ett par ramar till mina vackra Star Wars 3D-posters!
 
Som sagt, svullen läpp. Igår när jag vaknade var min läpp extremt stor, och det gjorde ont. Idag har det i alla fall lugnat ner sig men det verkar som att det inte är någonting allvarligt, skönt det! Dessutom köpte jag ett par töjningar till hihi.
 
Så här såg det ut imorse:
 
Men så här såg det ut igår morse:
 
Mums...

Födelsedag

Publicerad 2012-11-04 23:35:43 i Allmänt

Jag fyllde ju som sagt år i fredags, hela 20 år. Så nu är jag ingen liten tonåring längre!
Jag fick inte så många presenter, däremot fick jag väldigt bra presenter. Förutom det vanliga med pengar så fick jag en laptop (toshiba, jättebra och jag älskar den redan) och en retucheringsbok av Scott Kelby som är om professionell porträttretuchering! Har dock inte fått den "i handen" än utan den kommer på posten :)
 
I fredags drog jag ut på krogen, Villa Etuna, där det var halloweenfest. Jag träffade på många fina människor och jag körde på Lady Vader igen, som fick uppmärksamhet igen haha.
 
Med mig hem fick jag massa bullar och en tårta som blev över.. Så nu har jag lunch fixad för några dagar framöver.
 
Just nu sitter jag och tittar på film, har betat av Tim Burtons Alice i Underlandet och nu tittar jag på Snow White and the Huntsman, för en gångs skull. Jag gillar inte alls Kristen Stewart men Chris Hemsworth är ju med.. Nom.
 

20 år och sånt

Publicerad 2012-11-02 15:53:43 i Allmänt

I beat teen pregnancy, like a boss. Eller något!

Känns ganska bra. Jag har inte fått några presenter (än) men jag har varit en sväng till Systembolaget (standard). Köpte lite cider och såklart en flaska Fireball! Fick ett "grattis och ha det så kul ikväll" från kassörskan hihi. 
 
Jag har precis ätit Spicy Hot med mamma (fast jag köpte hem) och nu sitter jag instängd på mitt rum :( får inte ens kika genom nyckelhålet så mamma och pappa slår väl in min present, eller nåt!
 
Ikväll blir det Halloweenfest igen, och jag kommer köra på min Lady Vader igen! Jag gillar det faktiskt.
 

HEMMA!

Publicerad 2012-11-01 19:45:36 i Allmänt

Efter dagens föreläsning och gruppövning dödade jag lite tid på Burger King innan jag gick till tågstationen för att döda tid där. Jag kom till Eskilstuna cirka 18 och då var det bara att åka och handla (tydligen)! Fick med mig en sån där tjusig godisburk med Star Wars på och nästan bara Star Wars-godis. Nomnom!
 
Nu ska jag äta någon form av kvällsmat tänkte jag (hungrig) och titta på Star Wars hihi.
 
Imorgon fyller jag 20!
(knasig tjej osv)

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela